måndag 2 maj 2011

Noosa Heads

Helgen har spenderats i Noosa Heads, där vi mötte upp med Emelie och Elise för en liten Säffle-reunion. Blev lite vin och öl drickande och lördagskvällen avslutades med en hederlig kebabrulle. Då känner man sig nästan som hemma! Förutom det så har det varit en lugnt helg. Jag, Dennis och Rick åkte till Nationalparken och tänkte ta oss en liten promenad som till slut blev ungeför tre timmar lång. Vi kom fram till att det var nog med motion på en och samma gång än vad vi har fått den senaste månader, och tyckte då så klart att vi var värda ett par extra glas på kvällen.

Igår fick vi röra på oss igen, med tanke på alla milen vi hade framför oss för att komma fram till Bowen tills på onsdag. Tanken var att vi skulle ta oss från Noosa till Rockhampton, men när vi såg att det var ungefär 50mil dit så kändes det inte så hoppfullt. Dock så slutade det med att vi bara sträckkörde allting, och fortsatte förbi Rockhampton och tog oss ända till Airlie Beach, vilket är ungefär runt 90 till 100 mil och vi har räknat rätt. Så det slutade med en maffig bilresa på 12timmar och vi var fruktansvärt trötta när vi kom fram till Airlie runt halv sex på morgonen, och fick ta oss några timmars vila i bilen. Nu har vi hittat ett litet trevligt backpacker-hotell, som till och med har internet, vilket var väldigt efterlängtat!

I bilen på väg hit så han vi ju med en och annan billek, och tänk så roligt man kan ha åt såna simpla lekar. Jag och Dennis körde bl.a. att man skulle komma på olika maträtter på olika bokstäver och till slut så körde vi fast på bokstaven E. Rickard blev förbannad på oss efter att vi hade dragit ner honom i letandet efter en maträtt, men han bidrog i alla fall med Epplen, Ettika och Ekollon. Alltid något!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar