måndag 4 april 2011

Padang Bay

Vi kom fram till igår att det var Padang Bay vi ville dra vidare till. Komodo Island (där dom här bor) var också lockade, men det var lite för långt och omständigt att ta sig dit. Synd, för det hade varit häftigt att se dessa skräck-ödlor.

Men nu har vi som sagt kommit fram till Padang Bay. På vägen hit blev våran båt stannad av polisen, som hoppade på och bad personalen att samla in alla passagerares pass. Jag som inte ens har blivit stannad av polisen hemma i Sverige blev ju så klart livrädd och tänkte att nu ska dom låsa in mig. Men, jag har ingen aning om vad hela den proceduren var bra för, för efter att tag fick vi tillbaka passen och fick åka vidare. Ingen förklaring från något håll. Blev som tur var i alla fall inte inlåst.

Vi har inte hunnit sett oss om här alltför mycket, men det verkar vara ett trevligt ställe. Det som vi alla tre ser fram emot mest just nu är att snart dra iväg på ett Zoo som ligger en bit bort. Som Dennis sa: "Djur är alltid roliga".

Har tyvärr inte mer att komma med just nu, det har inte hänt så mycket spännande den senaste tiden. Tänkte dock festa till det lite med att lägga upp lite bilder från den senaste veckan:


På väg till Gili Islands

Första natten på Gili Air så fick vi ett rum med utomhus-toa.
Kan ju då säga att det ösregnade och åskade den natten. Awesome.



En av dagarna hyrde vi cyklar och cyklade runt hela Gili Trawangan.
Vi är ju så sportiga av oss nu för tiden.



Fanbild (bara för din skull Josefin)

1 kommentar:

  1. Där kom alltså vad jag har väntat på sedan du åkte ;) Haha. Snart måste vi skypa, baby! Pussss!

    SvaraRadera